When I click release purchase order ,
572ca6c83c338.png

then system ask me to provide user name and password ,
but i can not log on, see below screenshot:
572ca76fd27d5.png

would you please provide your expertize , thanks!

When I click release purchase order , ![572ca6c83c338.png](serve/attachment&path=572ca6c83c338.png) then system ask me to provide user name and password , but i can not log on, see below screenshot: ![572ca76fd27d5.png](serve/attachment&path=572ca76fd27d5.png) would you please provide your expertize , thanks!

Hi Adam,

Please find my test steps , would you please help to check ? thanks!
Logon Fiori:
572d9c88c6b21.png
Click Manage purchase order:
572d9ce562c0e.png
Go into purchase order overview screen:
572d9d98bcf6c.png
Choose First purchase order, and click it:
572d9dcb4bea6.png
Then system opens another tab to ask provide user name and password:
572d9df42cdfb.png
I modify client to 001 and logon:
572d9e18727b9.png
Error message as below:
572d9e38662f3.png
If I go to original screen, there is a popup window:
572d9e637dfe2.png

Hi Adam, Please find my test steps , would you please help to check ? thanks! Logon Fiori: ![572d9c88c6b21.png](serve/attachment&path=572d9c88c6b21.png) Click Manage purchase order: ![572d9ce562c0e.png](serve/attachment&path=572d9ce562c0e.png) Go into purchase order overview screen: ![572d9d98bcf6c.png](serve/attachment&path=572d9d98bcf6c.png) Choose First purchase order, and click it: ![572d9dcb4bea6.png](serve/attachment&path=572d9dcb4bea6.png) Then system opens another tab to ask provide user name and password: ![572d9df42cdfb.png](serve/attachment&path=572d9df42cdfb.png) I modify client to 001 and logon: ![572d9e18727b9.png](serve/attachment&path=572d9e18727b9.png) Error message as below: ![572d9e38662f3.png](serve/attachment&path=572d9e38662f3.png) If I go to original screen, there is a popup window: ![572d9e637dfe2.png](serve/attachment&path=572d9e637dfe2.png)

From the log it shows something about the Fiori chip, which is related to the patch that we recently applied and caused some of the catalogs / tiles missing reference link.

We'll need to look into some notes and fix it...

572e0796ced19.png

From the log it shows something about the Fiori chip, which is related to the patch that we recently applied and caused some of the catalogs / tiles missing reference link. We'll need to look into some notes and fix it... ![572e0796ced19.png](serve/attachment&path=572e0796ced19.png)

Project 'Clam' founder

edited May 7 '16 at 4:20 pm
180
views
3
replies
3
followers
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft